مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید
چند سال پیش تصادف کردم عابر بودم واز ناحیه زانو دچار اسیب شدم بیمارستان بردند پزشکی قانونی رفتم
دیه برایم بریدند ولی بعد از گذشت چند سال هنوز خوب نشده میخواستم ببینم میتونم از جایی پیگیر بشم چیزی بهم تعلق میگیره ممنون میشم جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام درصورتی که باعث از کارافتادگی شما شده باشد بله ودرغیر این صورت خیر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

طول درمان باید مورد عنایت بیمه و همچنین رای دادگاه حسب مورد قرار گیرد در غیر این صورت نمی توانید ره به جایی برسانید