مشاوره حقوقی رایگان - عزل هیئت مدیره و ابطال مصوبه غیرقانونی مجمع عمومی ساختمان

سلام
در یک ساختمان 30 واحدی، هیئت مدیره اقدام به برگزاری مجمع فوق العاده میکند و با حضور 20 مالک اقدام به برگزاری مزایده و فروش دو پارکینگ مشاعی مازاد میکند سپس مبالغ اخذ شده را در تصرف خود گرفته و قدرالسهم دیگران را پرداخت نمیکند
آیا بدون رضایت دیگران چنین مزایده ای از وجاهت قانونی برخوردار است؟
آیا میتوان هیئت مدیره را بدلیل تخلف عزل نمود و همچنین مصوبه مجمع عمومی ساختمان مربوط به مزایده را ابطال نمود؟
لطفاً مستندات آنها را هم اعلام بفرمایید
با تشکر از همه عزیزان

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

ابطال مصوبه در صورت ذینفع بودن و دلیل قانونی مبنی بر غیر قانونی انجام شدن ممکن است