مشاوره حقوقی رایگان - عزل هیئت مدیره ساختمان

چگونه می توانم هیئت مدیره آپارتمان را به جهت سلب آسایش با تصویب قوانین احمقانه و خلاف قانون خلع ید و عزل کرد؟ آیا با برگزاری مجمع عمومی فوق العاده می شود چنین کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط مجمع عمومی و توافقات هیات مدیره دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجمع تشکیل دهید و مدیر را عزل و مدیر دیگری انتخاب کنید.

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

خلع ید اصلا با موضوع مورد نظر شما وقانون آپارتمان‌ها و ... ارتباطی نداره . درصورت نظر اکثریت ساکنین ونه مالکین قابليت ابطال هیت مدیره و انتخاب جدید امکان پذیره .
خلع يد اصلاح از باب اموال غير منقول ، که ید مصدر عربی به معنی دست بوده خلع هم ستاندن و درآوردن . مال غير منقول مثل زمين رو از دست متصرف در آوردن.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید مجمع تشکیل دهیدمصوبات را باطل کنید اما اگر بحث مزاحمت یا موارد حقوقی است که می‌توانید مستقیماً از طریق دادگاه اقدام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله مجمع تشکیل دهید_برای مزاحمت از طریق دادگاه میتوانید اقدام کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله با تشکیل مجمع عمومی و رای گیری امکان عزل خواهید داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با تشکیل مجمع عمومی نسبت به عزل مدیران فعلی و انتصاب مدیران جدید اقدام شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواستی در دادگاه با عنوان تخلف هیئت مدیره مطرح نمایید