مشاوره حقوقی رایگان - آیا می شود کل وام دریافتی از بانک را بعنوان خرید دین از بانک مطالبه کرد؟

وامی به مبلغ 150میلیون تومان از بانک ملت با قرار ضمانت سند ملکی دریافت نمودیم و بنا به دلایلی قادر به پرداخت اقساط آن نشدیم و حال بانک قرار توقیف ملک را به ثبت اسناد ارایه داده از طرفی خانواده همسری نیز بابت مطالبه مهریه نیز اقدام به توقیف ملک را نیز نموده اند از آنجا که تا بانک اقدام به فروش منزل ننماید و بدهی خود را برندارد مطالبه مهریه از ملک توقیفی امکانپذیر نیست سوال بنده این است آیا می شود از بانک بابت این موضوع خرید دین کرد تا همینگونه منزل در رهن بانک بماند و خانواده همسری به خواسته خود نرسند یا راهی وجود ندارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

راهی برای فرار از مهریه وجود ندارد