مشاوره حقوقی رایگان - نظر کارشناس

سلام وقت بخیر
چند وقت پیش ابلاغیه اومد بر مبنای پرداخت هزینه کارشناسی که مبلغ پرداخت کردیم و کارشناس سر ملک کشاورزی بردیم حتی اما یک ابلاغیه اومده برامون که به دلیل توجه به صدور قرار کارشناسی و عدم همکاری
طرفین جهت انجام موضوع و اینکه دادگاه بدون کارشناسی نمی تواند وارد در ماهیت گردد لذا مستندا به ماده 259 از قانون ایین دادرسی مدنی قرار
ابطال دادخواست صادر و ظرف مهلت بیست روز قابل اعتراض در محاکم تجدیدنظر استان می باشد.
خب الان این یعنی چی وقتی کارشناس نفرستاده چرا باید قاضی دادخواست مارو باطل کنه در صورتی که کارشناسی کرده بود خود کارشناس
میشه راهنمایی کنید که الان یعنی ما باید اعتراض کنیم تایید میشه یا دوباره درخواست دادرسی بدیم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر مدرکی دال بر اینکه کارشناس عمدا کارشناسی نکرده داشته باشید می توانید تجدیدنظرخواهی کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید کارشناس نظرش را در پرونده می گذاشت.
در پرونده مطالعه کنید ببینید نظر کارشناس هست یا خیر. اگر بود به رای اعتراض کنید.
اگر نبود با مراجعه به کانون کارشناسان از کارشناس شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد