مشاوره حقوقی رایگان - حکم اعلامی

تجدیدنظرخواهی نسبت به رای صادره از شعبه 16 شوراي حل اختلاف در مورد دعاوی خواهان به طرفیت خوانده مبنی بر استرداد مال (منقول) و اعسار از پرداخت هزينه دادرسي و تامين خواسته و مطالبه خسارات دادرسي همزمان با خواسته اصلي رسیدگی و طی دادنامه شماره ...........مورخ1402 حكم اعلامي صادر شد
منظور از حکم اعلامی چیست والان در پیگری پرونده در سامانه ثنا همچین چیزی اومده منظور چیه

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام حکم اعلامی همان حکمی است که صادر شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضور مراجعه نمایید و از خدمات مشاوره سایت استفاده کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
حکم اعلامی نیاز به صدور اجرائیه ندارد چون نیازی نیست محکوم علیه عملی را انجام دهد و فقط جنبه اعلام به طرفین دارد مثل حکم تأیید فسخ که دادگاه معامله را فسخ نمیکند بلکه فقط فسخ یکی از طرفین را تأیید و اعلام میکند