مشاوره حقوقی رایگان - گارانتی لپ تاپ

من یک لب تاپ 73 میلیونی خریده ام از روز اول کارت گرافیکی ان کار نمیکرد به علت کار خارج از تهران من بعد 20 روز به فروشنده مراجعه و علام شد که به گرانتی مراجعه کنید حال بعد از یک هفته جواب سر بالا میگویند احتمالا سخت افزار ان مشکل دارد من نمیخواهم دستگاه نو من با این قیمت تعمیر شود باید چه کنم ایا شرکت گارانتی کننده فقط موظف به تعمیر است یا باید عوض ان دستگاه نو دهد

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به شرایط گارانتی و میزان تعهدات آن دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه از نصب درایور کارت گرافیک مطمئن هستید و با این وجود کار نمی کند می توانید نسبت به دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید و شکایت کنید

در غیر این صورت می توانید از طریق مراجع محترم قضایی موضوع را پیگیری کنید