مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام من ماشینم رو در بنگاه فروختم و قولنامه تنظیم شد ولی هیچ پولی رد وبدل نشد یعنی یک ریال پول بابت ماشین به من داده نشد ،در حالی ک من تمام مدارک رو تحویل دادم و قرار شد دو سه روز بعد جهت تحویل ماشین و تنظیم سند برم ک بنا به مشکلی ک در شهرستان برام بوجود آمد من بعد ده روز رفتم ک ی من گفتن ماشین ارزان شده یا باید ب نزخ الان بدی یا دوسر کمیسیون رو شما بدید خواستم بدونم چطوری میشه ،باتشکر

پاسخ ها :

سیدمحمد سجادی

سیدمحمد سجادی :

با سلام
به محض امضای قرارداد مالکیت منتقل شده است. دادخواست مطالبه وجه بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همان مبلغی که در مبایعه نامه نوشته و امضا شده است باید پرداخت شود.
دادخواست مطالبه وجه بابت ثمن معامله بدهید.