مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام. میخواستم بدونم منی که کارمند بودم از ابتدای زندگی و تمام جهاز رو خودم خریداری کردم و فقط چهار قلم رو شوهرم خرید کرده و الان نه فاکتور و نه لیست سیاه دارم باید چیکار کنم؟متاسفانه شوهرم با کمک مالی من در ابتدای زندگی اموالی خریداری کرده و الان ادعای مالکیت دارن و من هیچ مدرکی جز واریز وجه ندارم، ایشون هم کارمندن اما حقوقشون در ابتدای زندگی بخاطر قسط دوران مجردیش در حد صفر بوده، تکلیف حق من چی میشه.
ما طبق فرهنگ خودمون در جلسه خواستگاری در مورد جهاز صحبت میکنیم و ب توافق میرسیم و هیچ برگه یا امضایی نمیگیریم که متاسفانه الان برای گرفتن جهاز دچار مشکلم و همسرم مواردی که طی زندگی هم با پول خودم خریداری کردم رو هم نمیدن و میگن اونارو کلا فراموش کن.
این هم بگم قبل اومدن ب منزل پدرم کارشناس تامین مال اومدن و وسایل خونه رو ثبت کردن که شوهرم گم و گور نکنن در نبودنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارایه فاکتور یکی از ادله هاست شما میتوانید با شهادت شهود و سایر دلایل مالکیت خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جهزیه عرفا متعلق به زوجه است ولی برخی قصات معتقدند که تنها حق انتفاع از ان را دارد . زوج اگر ادعایی نسبت به اقلام ان دارد باید فاکتور ارائه دهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بررسی و رسیدگی میشود جای نگرانی ندارد واریز پول ها هم ذلیل خوبی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استشهادیه سیاهه لیست تهیه نمایید