مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بازماندگان شهید

با سلام خدمت وکلای عزیز و زحمتکش...یکی از اقوام فرزند شهید میباشد و چندسال پیش مطلقه شده اند.. پدر وی پرسنل ژاندارمری بوده و سال 59 شهید شده است... به دلیل شهادت وی را بازنشسته کرده اند.... حال سوال اینست که فرزند شهید برای برقراری حقوق مستمری باید به بنیاد شهید مراجعه کند یا به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح؟؟؟؟درود

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام محل وسازمانی که مستمری را پرداخت می نماید که محتمل است سازمان بازنشستگی نیروی های مسلح باشد. موفق باشید