مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام
بنده سال 93 برای اقساط معوقه به بانک چک دادم. (از جانب خودم و شریکم که مضاربه دریافت کرده بودیم)، پاس نشد و بانک برگشتی گرفت، نصف پول رو واریز کردیم و بقیه رو سال 96 بانک به وام تبدیل کرد.
الان من برای دریافت چک های برگشتی اقدام کردم. که معوقه قسط هم ندارم و اقساطم بروز میباشد، میگویند چکی که اون سال دادم ضمیمه پرونده شده. نمیدهند.
از ضامن من چک دریافت شده و از خود من و ضامن سفته گرفته شده است.
چرا نباید تحویل بدهند، ایا قانونی است که نگه دارند.
اون چک رو من از بابت مضاربه سال 93 به اونها داده بودم.
الان که مضاربه ندارم و اقساط من بروز میباشد، چرا نباید تحویل بدهند.
اون زمان سه چک داده بودم بیست میلیون تومان، الان که پنج میلیون از قسط مونده تحویل نمیدهند

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست