مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول پیش توسط صاحب خانه

سلام وقت بخیر
بنده یک خانه اجاره کردم و یک ماه مانده به قرارداد که اجاره خانه را برایشان ریختم اعلام کردم که میخوام سرپایان تاریخ قرارداد از اینجا بلند بشم گفتش باید مشتری بیاد من به ایشون فرمودم که یک ماه زودتر بهتون اعلام کردم بعداز 15 روز بهشون پیام دادم که به فکر باشید که پسر صاحب خانه به بنده زنگ زد و با لحن بدی صحبت کرد من چکار باید انجام بدم و از چه زمانی میتونم از صاحب خانه شکایت کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید خانه را تخلیه و تامین دلیل کنید و سپس مطالبه ودیعه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه مبلغ رهن الاجاره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تامين دلیل نمایید و کلید رسما به شورا تحویل گردد
....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با صاحبخانه اظهارنامه ارسال کنید و در اظهارنامه اعلام کنید بعد از پایان مدت اجاره قصد تخلیه دارید و پیامک نیز ارسال کرده اید.
اگر پول پیش شما را پرداخت نکردند می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید
تا زمانی که پول خود را نگرفته اید نام را تخلیه نکنید.