مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول پیش توسط صاحب خانه

باسلام اینجانب طی یک قراداد در بنگاه ملکی یک قرارداد رهن امضا نموده ومبلغی به عنوان پیش پرداخت که معادل 75 میلیون تومان است به صاحب خانه پرداخت نمودم ولی به علت مشکلات نتوانستم مابقی پولی که در قرارداد بوده را پرداخت نمایم لذا قبل از شروع قراداد آن را فسخ کرده ولی صاحب خانه از پرداخت پیش پول بنده امتناع کرده بنده چطور می توانم شکایت نمایم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حق فسخ داشته‌اید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست بدهید و خسارات خود را مطالبه کنید