مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن پول پیش توسط صاحب خانه

صاحب خانه پول پیش را پس نمیدهد. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق محاکم حقوقی اقدام نمایید درصورت تمایل از گزینه بررسی مدارک اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید و

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

با استناد به قرارداد اجاره نامه دادخواست مطالبه وجه بدهید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.ابتدا اظهارنامه بفرستین ،ومهلت جهت عودت وجه امانی همان مبلغ پول پیش مطرح نمایید اگر ترتیب اثرنداد،دادخواست حقوقی مطرح نمایید.موفق باشید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
با ارسال اظهارنامه رسمی، آمادگی برای تخلیه رو به موجر اعلام کنید و شماره حساب بدید تا مبلغ رو واریز کنه.
اگر ظرف مهلت ده روزه ودیعه اجاره رو نداد مطالبه ودیعه اجاره کنید. در اظهارنامه بنویسید که مثلا حاضر به اجاره ملک با مبلغ بروز شده هستید.
اگر موجر مبلغ ودیعه رو پرداخت نکنه شما ملک رو تخلیه نکنید اصلا. نهایتا موجر مجبور میشه ودیعه رو بپردازه و تا اون زمان اجاره ای نمی تونه از شما بگیره.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ابتدا اظهارنامه بفرستید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه برای ایشان ارسال فرمایید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

دادخواست مطالبه ودیعه (پول پیش) بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه