مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام
قاضی سکه بنده رو هر شش ماه زدن و خانم بنده اعتراض کرده و تجدید نظر زده
ایشون سه تا از عموهاشو بعنوان شاهد داده زیر برگه رو امضا کردن که فرمودن گفته های من و شاهدام کذب بوده و دوتا فاکتور خرید که گفتن من پولدارم که لباس یک میلیون خریدم در حالی که از وام ازدواج برا خرید استفاده کردم.
میخاستم بپرسم ایا فقط با این شاهداش که از اقوام نزدیکشم هستن میتونه رای دادگاه تجدید نظر رو تغییر بده؟
مدارک من هم بیمه تامین اجتماعی بنده هست که جزو کارگران ساختمانی هستم. دفترچه وام ازدواجم و همچنین برگه نفقه که 450 هزار تومن هست
با این تفاسیر امکان تغییر رای با توجه به دستور رییس قوه مبنی بر موافقت با اعسار هست ؟
امکان داره دادگاه تجدید نظر حکم بدوی تغییر بده؟
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ چیز قابل پیش بینی نیست