مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون سه نفره

سلام
1-آیا در جلسه کمیسیون سه نفره که طرفین هم حضور دارند، می توان خوانده وکیل، همراه خود در جلسه برد؟؟
2- و آیا فقط با یک "برگه آزمایشی" که مثبت بوده و طرف شاکی به تنهایی رفته و از درمانگاه خیریه گرفته و چند "پیام" که خود شاکی با نقشه قبلی از خط من به گوشی خودش فرستاده و "برگه یاداشت که اسم دو قرص سقط جنین" به خواسته شاکی و با فریب و نقشه توسط بنده نوشته شده ، میتوان طرف خوانده را سقط جنین محکوم کرد؟؟
-البته باید متذکر بشم؛ که بعد از درخواست شکایت شاکی و فرستادند خوانده به پزشک قانونی؛ چیزی به نفع حاملگی یا شواهدی بر سقط جنین و... نبوده

پاسخ ها :

یک وکیل

از هرکس دعوت شود میتواند شرکت کند