مشاوره حقوقی رایگان - تخلف داور ‌توانی با طرف قرارداد

سلام من یک قرارداد مشارکت نوشتم وطرف اول سند ملک را که درقرارداد نوشته بودیم یک هفته بعد درتاریخ ....تحویل سازنده بدهد رابه دلایلی که هنوز صادر نشده نداد ‌ومعلوم شد امضا کننده خود مالک نبوده وبه جای اوخودش را معرفی کرده چون داورقرارداد هم طرف او بود میگفت دیرکرد می‌دهد صبر کن ومن هم به خاطر اینکه دادگاه اول حرف داور را میپذیرد شکایت نکردم ویکسال بعد یک متمم نوشتم که مبلغ خسارت تعیین کردم ‌مجدد زمان تحویل سند را یک ماه بعد متمم نوشتم از خو مالک اصلی روی متمم امضا گرفتم ‌طرفی هم که خودش را مالک معرفی کرده بود به جای شاهد امضا کردوشاهد دوم هم امضا کرد همچنین همان اول قراردادنصف مبلغ بلاعوض را هم باگرفتن رسید که این بابت اجرای قرارداد هست وبه درخواست مالک به حساب داور واریزکردم الان سه سال شده که سند ندادند ومعلوم شد که داور از طرف اول قرارداد وکالت گرفته وملک را با مبایعه نامه فروخته وخریدار دنبال سند گرفتن هست به من گفت که اینجا را من خریدم ‌دادگاه هم تایید کرده وکالت فروشنده درست بوده حالا که داور قرارداد ملک را فروخته من هنوز باید منتظر داور قرارداد بمانم ویا کیفری شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر از داور و فروشنده و نفر سون شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوعات کیفری نیاز به بررسی بیشتر دارد اما شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنید گرچه بهتر است از خدمات مشاوره‌ای استفاده نیز نمایید