مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید... در نامه ی پزشکی قانونی بنده آمده است...1= شکستگی خرد شده انتهای تحتانی استخوان درشت نی ساق راست... 2=شکستگی انتهای تحتانی استخوان نازک نی ساق راست... 3=جراحت دامیه در ناحیه تحتانی ساق راست...4=سائیدگی حارصه در ناحیه فوقانی ساق راست 5=سائیدگی حارصه ساق چپ... 6=دوعدد کبودی در بازوی چپ... 7=دوعددکبودی در زانوی چپ... 8=دوعددکبودی در ران راست... 9=کبودی در ساق چپ.... میخواستم بدونم چقدر دیه به من تعلق میگیره؟ باتشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دیه را اجرای احکام محاسبه می نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دیه :
چهار پنجم دیه خرد شدن آن استخوان
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
9،000،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 569 : دیه شکستن، ترک برداشتن و خرد شدن استخوان هر عضو دارای دیه مقدر به شرح زیر است الف- دیه شکستن استخوان هر عضو یک پنجم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهار پنجم دیه شکستن آن است. ب- دیه خرد شدن استخوان هر عضو یک سوم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهار پنجم دیه خرد شدن آن استخوان است. پ- دیه ترک برداشتن استخوان هر عضو چهار پنجم دیه شکستن آن عضو است. ت- دیه جراحتی که به استخوان نفوذ کند بدون آنکه موجب شکستگی آن گردد و نیز دیه موضحه آن، یک چهارم دیه شکستگی آن عضو است.
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ورودی ها :
نوع محاسبه دیه : اعضا، منافع، جراحات و جنین
دسته بندی : استخوان
نوع جنایت : خرد شدن اسخوان هر عضو اگر بدون عیب درمان شود
بقیه در حدود بیست و سه میلون

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه توسط اجرای احکام محاسبه می‌شود