مشاوره حقوقی رایگان - وکیل متخلف و کلاهبردار

سلام وکیلی برای پرونده ای اختیار کردیم ،اما ایشان صد میلیون بابت هزینه های دادرسی دریافت کردند و بعدش متواری شده و کاری برام انجام نداده،و ده نفر شاکی در مرکز وکلا داره ،و رای مرکز وکلا برای من چه سودی داره ،و نامبرده در جلسات مرکز هم حضور پیدا نمیکنه ،من چطوری پولم و ضرر زیان رو ازش بگیرم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که در مرکز وکلا شکایت کرده اید حتما رسیدگی میکنند و اگر تخلف کرده باشد توبیخ خواهد شد و وجه به شما مسترد میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقدام قضایی انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مانند تمام دعاوی شکایت خود را انجام داده اید و می بایست جلب شخص را دریافت کنید