مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام بند از سال 89 پیش برادرم کار می‌کردم ولی اون سال 95 من را بیمه کرده برای بقیه بیمه ای که نکرده باید چکار کنم. ایا برادرم شامل جریمه هم میشود برای سالهای که بیمه پرداخت نکرده

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

به اداره کارمراجعه نموده درخواست خود را مبنی بر سالهایی که کارکردید و برادرتان شما را بیمه نکرده به ان اداره تحویل نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به وزارت کار مراجعه نمایید به برادر شما به چند برابر نپرداختن بیمه محکوم می‌شود اما باز به نظر بنده ارزشش و دارد می‌توانید خودتان آن را بپردازید می‌توانید تماس بگیرید