مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه تاخیر تادیه بر اجرت المثل ایام تصرف

سلام من 18 سالمه، مادرم متاسفانه چهارماه پیش فوت کرده. پدربزرگم (پدر ِمادرم) سال 1373 فوت کرده. مادربزرگم ( مادر مادرم) با داییم از سال 73 تا الان توی ملک ورثه ای که به نام پدربزرگم بوده زندگی میکردن بدون اینکه اجاره به مادرم بدن. حالا من با برگ انحصار وراثت پدربزرگم که مادرم وارثشه و منم وارث مادرم هستم آیا میتونم دادخواست اجرت المثل بر ایام تصرف 30 سال رو بزنم؟ و اینکه آیا کارشناس دادگستری مبلغ اجرت المثل رو به نرخ امروز یعنی 1402 برای تمام سالها محاسبه میکنه ؟ و اگر به نرخ روز محاسبه نمیشه آیا میشه خسارت تاخیر تادیه دریافت کنم از مادربزرگم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مادرتان در زمان حیات می بایست نسبت به حق و حقوق خود از جمله اجرت المثل اقدام می کرد. اقدام کنونی شما بی حاصل است. شما فقط نسبت به حق خود می توانید ادعا کنید.