مشاوره حقوقی رایگان - قيد نشدن پاركينگ در سند

باعرض سلام و وقت بخير.پدر من ١٨سال پيش واحدي را فروخته اند كه پاركينگ ندارد ولي در قولنامه ذكر شده بود كه داراي پاركينگ است ولي در سند قيد نشده بود و آن زمان ماشين رو نبود حال كه ماشين رو شده است صاحبان ان ملك از پدر من شاكي هستند در حالي كه در سند پاركينگي نوشته نشده است و ان ها توسط قولنامه از پدر من شكايت دارند
سوال من اين است كه آيا ميتوانند شكايت كنند و از ما پولي بگيرند؟ممنونم از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دادگاه با توجه به قرارداد طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانند شکایت کنند. وقتی ملکی در سند پارکینگ ندارد در قولنامه هم نباید پارکینگ نوشته می‌شد. زيرا ارزش ملک با پارکینگ بیشتر از بدون پارکینگ است. باید ما به التفاوت پولی که از خریدار گرفته شده با خسارات کاهش ارزش پول به ایشان برگرداند.