مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیم ماترکه

پدرم شش فرزند دارد و فوت نموده، سه پسر و سه دختر یکی از پسران و یکی از دختران نیز فوت نموده است در زمان حیات خود قدر السهم و میراث خود را بین پسران خود تقسیم نموده و همگی در ملک خود ساکن هستند ولی تقسیم نامه ای نداده است و دختران نیز ازدواج کرده اند و سن بالای 70 سال دارند هیچ ملکی به دختران خود نداده است.
تنها مدرکی که وجود دارد وصیت نامه ای است که در زمان حیاتش به پسر کوچکش داده و در آن اعلام داشته که کلیه خانه و محوطه و مزرعه مال فرزند کوچکم است و دختران و سایر پسران در آن حقی ندارند و دختران به حق خودشان رسیده اند
این وصیت نامه به امضای تعدادی از اهالی و معتمدین محل رسیده است ولی همه امضا کنندگان فوت نموده اند. جدیدا پسر کوچک جهت بهنگام نمودن وصیت نامه متنی استعلامی تهیه میکند و از کلیه وراث و فرزاندان آنها امضا و اثر انگشت میگیرد و بنوعی صحت وصیت نامه را تایید میکند
فقط دو نفر از فرزندان یکی دختر و دیگر پسر امضا نکرده است پسر هیچ گونه ادعایی ندارد ولی دختر در جریان یک زمین اختلافی به عنوان شخص ثالث وارد شد که با توجه به وصیت نامه پدر و استعلام و تاییدیه وراث قاضی ورود ایشان را به عنوان شخص ثالث به استناد وصیت نامه رد کرد
سئوال: خواهر که امضا نکرده جدیدا درخواست تقسیم ترکه کرده آیا ایشان با توجه به وصیت نامه و گواهان وصیت نامه که پدر همه را به فرزند کوچکش داده می تواند از برادر کوچک خود که بخشی از ارث پدر در اختیارش است ارث ببرد؟ ضمنا بخش زیادی از این ارث نیز بین فرزندان برادر کوچک تقسیم شده است

پاسخ ها :

یک وکیل

تقسیم بر اساس قانون باید مورد رضایت همه وراث باشد وگرنه باطل است