مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم از کسی که مدارک کامل خودرو ام پیشش بود و به دروغ گفت ماشین رو فروخته شکایت کنم

با سلام بنده چندی پیش به علت گرفتاری بازداشت شدم که دوستم قرار بود برای تامین مبلغ موجود بهم کمک کنه ولی تا از بازداشت آزاد شدم فهمیدم ماشینم رو فروخته 12 میلیون زیر قیمت و فاصله خریدم تا فروش همش 2 ماه بیشتر نبوده. نکته عجیب اینجاست که من تا حالا نه امضا کردم و نه انگشت زدم چگونه ماشین فروخته شده بدون امضا و انگشتم. در ضمن تمامی مدارک به نام خودم می باشد و ماشین هم توقیف پلاک از سمت فروشنده قبلی شده است ولی وکالت تام برایم ارسال کرده بود و حتی پول سند ماشینم ازم کم شد.
راه شکایتش چیست که ماشینم رو پس بگیرم یا خسارات احتمالی را بگیرم. با تشکر و احترام.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید نزد وکیل مراجعه کنید