مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام من سال 95 4 فقره چک به شریکم دادم که بتواند ماشین بخرد از سایپا ، در تاریخ سر رسید اولین چک به دلیل جور نشدن مبلغ یکی از چکها را پاس کردم و قرار شد ایشان پس دهند، سر رسید چک دوم ایشان باز پول نریخت گذاشتم برگشت بخوره و براش اظهارنامه فرستادم (حدود یک سال پیش) ؛ چک های سوم و چهارم هم برگشت خورد و به دلیل نامه مبنی بر توقیف خودرو ایشان با سایپا تسویه و لاشه های چک رو گرفتن، من هم بلا فاصله برای ایشان اظهارنامه فرستادم که لاشه ها رو برگردونه، آیا من میتونم از ایشان بابت برگشت لاشه چکها و پاس کردن یکی از چکها اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هرکس هر ادعایی میتواند بکند مهم دلایل شکایت و تشخیص قاضی است