مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای دریافت حقوق معوقه

با سلام اینجانب یکسال از قراردادم با کارفرما گذشته و کارخانه در طول این یکسال راه اندازی نشده طبق گفته خود کارفرما به دلیل مشکلات بانکی و تسهیلات و... در طول این یکسال نه حقوقی نه حق بیمه ای به من پرداخت شده آیا میتوانم شکایت کنم و چگونه شکایت کنم درضمن این مدت خودم بیمه خودم رو پرداخت کردم با کد کارگاهی سازمانی که عضو ان هستم و کارفرما بیمه ام نکرده و حق بیمه ای هم پرداخت نکرده
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره کار شکایت کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما به شورای حل اختلاف کارگری محل شکایت کنید