مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام من بابت حساب کتابی با همسایمون تواپارتمان ازانباریش چندقلم وسیله ورداشتم وهیچ مدرکی ازمن نداشت منم همه رو درحضورافسرپرونده اگاهی تحول دادم ایشون چندقلمشو ورداشت وبقیشو گفت واسه من نیست الانم یه لیست واسه من درست کرده داده اگاهی گفته اینارو برده اصلا تمام چیزایی که نوشته وسایل شخصی رو کی سرویس چینی دی وی دی دکوری برنج پی اس فور ومیزاره انباری واسم 54ملیون فاکتور کرده الانم واسم یه سال حبس اومده با ردمال که اعتراض زدم یه راهنمایی منومیکنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما باید تمامی اقلام برده شده را برگردانید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید پرونده توسط وکیل مطالعه گردد بلکه راه حلی وجود داشته باشد