مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با درود
یکسال پیش ملکی خریداری نمودم و در بنگاه املاک که پسر فروشنده در ان کار میکرد مبایعه نامه تنظیم شد و مبلغ یک سوم معامله را در کارت خوان بنگاه با توافق فروشنده کارت کشیدم
مقرر گردید بیست روز بعد در محضر پس از دادن وکالت بلاعزل الباقی ثمن معامله پرداخت گردد و این چنین نیز شد و دوباره فروشنده گفت در بنگاه کارت بکش
بعد از ان اینجانب زمین را تحویل گرفتم و پروانه حصار از دهیاری و انباری نیز احداث نمودم
حال پس از یکسال فروشنده مدعی شده بنگاه به ایشان وجهی پرداخت نکرده که از نظر منطقی معقول نیست
چون به نظر میرسد پسرشان با بنگاهی شریک بوده که حال با هم به مشکل خورده اند
اینک ایا فروشنده میتواند زمین خود را پس بگیرد
و ایا پس از گذشت یکسال که هیچ شکایتی نداشته میتواند درخواست ثمن معامله را بنماید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر معامله محقق شده شما باید پول را به فروشنده میدادید و الان ضامن پرداخت آن هستید