مشاوره حقوقی رایگان - میخوام طلاق بگیرم راهنمایی میخوام

سلام من یکسال ازدواج کردم مشکلی که دارم با همسرم اینکه منو جلوی خانواده ام کوچیکم میکنه همش از خانواده ام بد میگه درصورتی که خانواده ام براش همه کاری کردن همیشه بهم غُر میزنه هروقت بهش میگم پول بهم بده فلان چیز بخرم برا خودم کلی چیز میگه نمیده من آدم درون گرایی هستم واقعا خسته شدم قصد جدایی دارم راستی بد دهنم هست.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید مرکز مشاوره خانواده بروید وگرنه بدون احراز نقض یکی از شرایط ضمن عقد امکان طلاق نیست