مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مجدد

با سلام
سارق منزل ما مشخص شد و پس از رد مال و بازگشت اموال سرقت شده...رضایت دادیم تا قرار منع تعقیب صادر شد...ولی پس از اعلام رضایت...سارق و همدستانش دوباره قصد سرقت از منزل دارند و به روش های مختلف باعث سلب آرامش ما شدند..
آیا امکان اعتراض به قرار منع تعقیب به علت موارد ذکر شده..ممکن هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر با عنوان های دیگری می توانید شکایت نمایید

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
نه متاسفانه ولی اگر برای ادعایی که میکنید دلیل دارید میتونید به عنوان تهدید مالی یا عناوین دیگر شکایت کنید