مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام پسرم رو با 3لیتر عرق گرفتن اقرار به خوردن کرده ودادگاه براش 6ماه حبس 3600000جریمه وشلاق 80ضربه حکم داده ما اعتراض زدیم اگرتوبه نامه هم بنویسه در حکمش تاثیری داره

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بستگی به نظر دادگاه دارد ولی بی تاثیر نیست بهتر است لایحه ای تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توبه نامه قبل از اثبات موثر بود ولی میتوانید درخواست تخفیف کنبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر اعتراض نمی‌کردید تسلیم به راب میزدید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
معمولا اظهار ندامت و پشیمانی اثرگذاره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سابقه کیفری نداشته باشد ممکن است مجازاتش کاهش یابد