مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام. ممنون میشم جواب بدید دیشب همسر سابقم زمانی که شوهرم نبود از رو دیوار وارد خونمون شد و چاقو داشت میخواست به زور با من رابطه جنسی برقرار کنه که شوهرم رسید در رو قفل کرد زنک زدیم پلیس اومد سوال من اینه که الان حکم این کار چیه من میتونم زندانش کنم چی میشه اخرش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این جور ورود به عنف میباشد و مجازات سنگینی دارد به چند دلیل

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید به جرم ورود غیر مجاز به عنف و شروع به تجاوز شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله مجازات سنگینی دارد چون ورود به عنف و اعمال مجرمانه دیگر انجام داده اند

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

ورود به عنف و شروع به جرم تجاوز بله امکان زندانی کردن هم هست