مشاوره حقوقی رایگان - فرار از حسابرسی و حساب و کتاب

سلام . در کاری با شخصی شریک بودم مدتی است از هم جدا شده ایم و چند ماه است هر چه از آن شخص می خواهم بیایید و بنشنیم حساب و کتاب کنیم و تکلیف اموال و سهم و حق و پولها شراکت را مشخص کنیم نمی آید و فرار می کند لطفا بفرمایید به چه جرمی می توانم از او شکایت کنم و مجبورش کنم که بیایید و حساب و کتاب کند لطفا راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

دادخواست الزام به انجام تصفیه ( حساب دوران شراکت ) بدید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اظهارنامه رسمی ارسال کنید و بعدا می توانید تامین دلیل نمایید و به استناد آن حقوقی شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع حقوقی است میتوانید دادخواست خودرا مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر با هم قرار ادی دارید میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی را دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بابت حساب دوران شراکت با جلب نظر کارشناس بدهید.