مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از سرقت ایده

سلام
من یه ایده دارم برای اینکه درس خوندن رو برای دانش آموز یا دانشجو شیرین تر و بازدهیش رو بیشتر میکنه (میشه گفت مثل یک مربی برای درس خواندن موثر و با لذت)...که مخلوطی از چند روش تندخوانی هستش و تقریبا جدید هست و کسی تا حالا نشنیدم که اجرا کرده باشه...
برای تست ایدم به یه خانمی که موسسه کنکوردارند در میون گذاشتم ...میگن حضوری بیا چند وقت اجرا کن اگه جواب داد قرارداد ببندیم ..ولی خب اگه جواب بده میترسم به اسم خودشون تمومش کنند
و حتی به من حقوق یا حق شراکت هم ندن و من هم بدون هیچ مدرکی رفتم همه چیز رو براشون اجرا کردم ...
اصلا میشه همچین قراردادی بست واسه چیزی که در حد ایده است فقط؟
و اینکه میشه ایده رو ثبت کرد؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام ابتدائا ایده خود را ثبت کنید و بعد آن قرارداد ببندید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یک قرارداد با مشاوره با وکیل تنظیم کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به اداره فرهنگ و ارشاد مراجعه کنید و نسبت به ثبت ایده خود به عنوان مالکیت معنوی ثبت کنید.