مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی

سلام.بموجب تصادف سه نفرمتاسفانه جان خودروازدست دادندودراین راستا ولی دم مقتولین پس ازگرفتن دیه خودشون ازاداره بیمه نسبت به بنده اعلام رضایت نکردند واینجانب محکوم به سه سال حبس تعزیزی گردیدم .لذا آیا قبل ازرفتن بنده به زندان شامل پابند الکترونیکی میشوم یاخیر؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا باید مقداری از حبس تحمل شود. از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از قاضی اجرای احکام تقاضای پابند الکترونیک نمایید و قاضی اجرای احکام به همراه پرونده، درخواست زندانی را نزد قاضی صادرکننده حکم قطعی ارسال می‌کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای درخواست پابند الکترونیکی را به قاضی اجرای احکام بدهید و سپس حضورا به شعبه مراجعه کنید.