مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار برای پرداخت هزینه دادرسی توسط خواهان (خودم) پیش از اجرای حکم خوانده چگونه است ؟

تقاضای اعسار برای پرداخت هزینه دادرسی توسط خواهان (خودم) پیش از اجرای حکم خوانده چگونه است ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در دادخواست تقاضای قبول اعسار از هزینه دادرسی کنید

مهشید خلیلی

سرکار خانم مهشید خلیلی :

با سلام همزمان با تقدیم دادخواست نسبت به اصل خواسته، ادعای اعسار از پرداخت هزینه ی دادرسی را مطرح نموده و مدارک خود از جمله استشهادیه شهود را پیوست نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همزمان با تقدیم دادخواست ، بدوا خواسته اعسار از هزینه دادرسی را هم قید کنید.