مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن اسم

سلام دخترم13سالشه و اسمش فاطمه زهراست و اصلا اسمشو دوست نداره و خیلی خجالت میکشه و دوستاش مسخرش میکنن میشه اسمشو عوض کرد؟!هرکاری باشه انجام میدم راهکار بدید لطفا
ممنونم

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، دلایل شما برای تغییر اسم در محاکم موجه به نظر نمیرسد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ادا ه ثبت احوال با انتخاب نام جدید و متعارف دیگری اقدام کنید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام معمولا اسامی مذهبی فاطمه وزهرا را عوض نمیکنند اما بازهم درخواست بدین ضرر ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا تغییر نام مذهبی را به سختی می پذیرند اما با توجه به سن بچه و وضعیت روحی که عرض کردید اگر پزشک روانشناس هم تایید کند که دخترتان از این موضوع در ناراحتی بسر می برد ، با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی دادخواست تغییر نام بدهید