مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان ملک

به تازگی یک واحد آپارتمان در یک مجتمع مسکونی که شامل 12 بلوک است، خریداری کردم. در سند تک برگی یکی از ساکنین بلوک ما نوع سند عرصه و اعیان قید شده. درصورتیکه سند ما فقط اعیان است. با توجه به یکسان بودن اسناد دفترچه ای قدیمی کلیه ساکنین، شخصی اظهار کرد که سند شما اشتباه شده و کلیه واحدها عرصه و اعیان دارند. دفترخانه صادر کننده سند بنده زیر بار اصلاح نمیرود و ادعا دارد که سند همسایه ما اشتباه است.
برای اصلاح از کجا و چگونه باید پیگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.