مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روانی

سلام وقتتون بخیر
همسر بنده طبق نظر تراپیست به بلوغ عقلی نرسیدن و سرشار از اختلالاتی مانند وسواس،استرس،اضطراب و عدم کنترل خشم ک منجر ب تهدید من با چاقو یا ساطور و یا خودزنی،خودکشی با مایع سفیدکننده و حتی قرص میشود.تنها مدرکی هم که دارم اس ام اس هاییست مبنی بر اینکه من پرسیده ام ایا باساطور من را تهدید کردی و ایشان پاسخ بله دادند و پرسش های دیگری مبنی بر موارد دیگر.بنده حق طلاق ندارم آیا میتوانم با چنین مدرکی و دادخواست ارجاع به روانشناس پزشکی قانونی طلاق بگیرم؟
درضمن در طول زندگی مشترک به تراپیست مراجعه نمیکنند و مخالف هرگونه جلسات مشاوره و درمانند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت شرایطی امکان طلاق برای شما وجود دارد لذا پیشنهاد می شود از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نماییدشما می‌توانید عسروحرج خود را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بیماری ایشان در پزشکی قانونی احراز گردد