مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری قولنامه ای منزل پدرم

سلام من پدرم فوت کرده مادرم ادعا میکنه که نصف منزل شخصی پدرم را با قولنامه از پدرم خریده ولی یه قولنامه کلی هست کله ملک به نام پدرمه آیا مادرم میتونه نصف منزل پدرمو از ما بگیره میگه قولنامه تنظیم شده که نصف این خونرو پول دادم ازش گرفتم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص.....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات چنین نوشته ای تنظیم و به مادرتان داده باشد که نصف منزل مسکونی را به وی بخشیده است این قرارداد معتبر است.
حتی اگر قید شده باشد نصف منزل مسکونی را فروخته است ولی پولی رد و بدل نشده باشد باز این قرارداد به نظر بنده معتبر است.
و فرض بر این است که پدرتان نصف منزل را به مادرتان هبه کرده است.
اگر واقعاً چنین نوشته توسط پدرتان نوشته است بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و طرح شکایت یا دعوا راه حل خوبی نیست.