مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق به درخواست زوجه

سلام وقت بخیر من درخواست طلاق بدلیل اعتیاد همسرم دادم ودادگاه بدوی رای طلاق صادر کرد ودادگاه تجدیدنظرم تاییدش کرد اما زوج درخواست فرجامخواهی کردالان یک ماه میشه که پرونده به شعبه پانزده دیوان ارجاع داده شد میخام بدونم چقد دیگه زمان میبرد که رای قطعی صادر بشه ؟واینکه امکان نقص رای وجود داره یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محتویات پرونده حائز اهمیت
حتما به یک وکیل متخصص رجوع کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود زمان قابل پیش بینی نیست همچنین با توجه محتویات پرونده در دیوان رسیدگی میشود ونمیتوان اعلام نظر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً حدود سه ماه پاسخ داده می‌شود بله احتمال وجود دارد