مشاوره حقوقی رایگان - ضبط گواهینامه

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
خدمت شما عرض کنم که بنده همراه رفیقم یه هفته پیش با ماشین بودیم، رفیقم الکل خورده بود و رانندگی میکرد، پلیس راهور جلومونو گرفت و از رفیقم تست گرفت که مثبت بود در صورتی که بنده الکل نخورده بودم.
بنده گواهیناممو دادم به رفیقم چون گواهینامش نیومده بود
ایشون از دادگاه تبرعه شد ولی گواهینامه بنده 6ماه ضبط شد، الان باخبر شدم که ایشون گواهینامش اومده بوده ولی شهرستان بوده. یعنی در اون لحظه دستش نبوده.
میخواستم ببینم الان میشه کاری کرد که بنده گواهیناممو پس بگیرم؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید قاضی برای جرم ارتکابی تصمیم بگیرد