مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

سلام وقت بخیر بنده یه سوال داشتم
اینکه من تنها فرزند ذکور خانواده هستم به همراه 2 خواهر که زمین هایی حدود 20 هزار متر مربع از پدرمان به ارث رسیده است و اینجانب نیمی از زمین ها را به تنهایی و بعد از فوت پدر درخت گردو کاشته ام البته هر سال از محصول برداشتی حق خواهران خود را داده ام حال که درختان به ثمر رسیده اند خواهرانم ادعا دارند که نیمی از درختان حق آن هاست
سوالم این است که آیا با توجه به اینکه تماما درختان را خود کاشته و به ثمر رسانده ام خواهرانم می‌توانند این ادعا را کنند که نیمی از درختان حق آنهاست

پاسخ ها :

یک وکیل

شما حق نداشته اید بدون رضایت دیگر وراث در ملک موروثی کشت کنید.