مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن حساب بانکی به اسم کس دیگر برای کار

نامزدم در حدود 10سالی میشه که فروشگاه آنلاین داره جدیدا از من خواسته که یک حساب به اسم من باز کنه که بیشتر مراودات مالیش اونجا انجام بشه و اینکه قرارداد شرکت پست ... به اسم من ببنده . علت این کارشم اینجوری میگه که نمیخوام شماره ملی دیگه جایی بخوره برای مالیات و .... حالا من میخواستم بدونم از لحاظ قانونی برای من بعدا این موضوع مشکل ساز نمیشه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

احتمال آن زیاده