مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پلاک خودرو

سلام مدتها قبل خودرویی خریدم و به اسم خواهرم سند زدیم و پلاک به اسم ایشون هست.
حالا میخوام خودم خودروی دیگری بخرم اما میخوام پلاک قبلی رو داشته باشم. آیا میشود پلاک را از خواهرم بخرم یا انتقال بدهند به بنده؟ الان ماشین خواهرم را بفروشم پلاک بلااستفاده خواهد موند!
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. پلاک مانند کدملی فردی بوده وبعداز تخصیص مختص همان فرد بوده وقابل انتقال قانونی بنام فرد دیگری نیست.
تنهارا توافق با خواهرتان جهت فروش خودرو فعلی وفک پلاک آن ونصب آن روی خودرو جدید میباشد. که دراین صورت نیز سند خودرو بنام مالک پلاک یعنی خواهر شما تنظیم میگردد وشما صرفا استفاده کننده اید.
موفق باشید.