مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

شخصی در تلگرام چند روز پیش باهاش آشنا شدم، ایشون من رو در گروه تلگرام طراحی وب پیدا کرده بودند، گفتند ما برای تو پول میدیم، تو برای ما ارز دیجیتال ( تتر ) می‌خری و 5 درصد سودش مال تو، منم نمی‌دونستم طرف کی هست، چون بنده طراح سایت و همچنین دانشجوی پیام نور هستم. خلاصه در دو تراکنش مبلغ 5 میلیون و 8 میلیون واریز کردن و بنده هم نادانسته براشون تتر واریز کردم، صبح فهمیدم حساب بانکیم مسدود شده. فهمیدم که طرف از من سواستفاده کرده است. بعدش دیدم طرف من رو هم بلاک کرده است، سریع از چت ها اسکرین گرفتم، یه شماره کارت بانکی از طرف هم بود داخلش ولی فکر نکنم مال خودش باشه. با یک اکانت دیگه بهش پیام دادم، اسکرین هارو بهش فرستادم، فهمید کی هستم و شروع کردن به مسخره کردن من که آره سرت کلاه گذاشتم و تو الان باید پول شاکیارو بدی، همزمان داشتم اسکرین رکورد میکردم و اونم همچنان داشت می‌گفت که سرت کلاه گذاشتم. آیا با آیدی تلگرام میشه طرف رو پیدا کرد؟ کلا فقط یک آیدی داره، و آیا میشه از کارتی که منتقل کرده فهمید کیه؟ این وسط تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع شاکی شوید ازطریق پلیس فتا قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.