مشاوره حقوقی رایگان - حسابم توسط پلیس فتا بسته شده

سلام چند روز پیش شخصی دنبال ادمین برای خرید ارز دیجیتال میگشت من هم گفتم میخرم یک 5 میلیون برای من زد و یک 2900 تا براش ارز بخرم اولی رو خریدم دومی رو محدودیت صرافی خورد برام ...

از فردایش یکی زنگ زد گفت از حساب من به حساب شما پول اومده خلاصه اون 2900 رو براش زدم دیدم پیام اومده برای من حساب اصلیم مسدود شده رفتم بانک گفتن گزارش فضای مجازی شده مسدود کردند

گفتم میخواهم مسدود کنم کارت رو تا بیشتر با کارت و کد ملی ام به حساب های دیگر نروند
گفتن مسدود شده حساب دیگه...
دیگه از اون کارت استفاده نکنید

الان میخوام بدونم باید چی کار کنم همه چیز گردن من نیفته....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود امکان بروز مشکل وجود دارد
اما باید ادله محکمه پسندی اگر دارید در این زمینه ارایه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
شما مسئولیت حقوقی خواهید داشت

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید .
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شخص کلاهبردار شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع دستوردهنده توقیفی حساب بانکی حضوراً پیگیری بفرمائید.