مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری مجازی

با سلام بنده در سایت درج آگهی یک کار اینترنتی پیدا کردم و مدارک جهت ثبت نام فرستادم 10 میلیون به حساب بنده فرستادند و قرار بود واسشون رمز ارز بخرم و بفرستم خوشبختانه از طرف صرافی مسدودیت خورد و نتونستم بفرستم مبلغ 5 میلیون رو به شماره کارتی که داده بودن فرستادم و اون کسی که 10 میلیون رو از کارتش کلاهبرداری کردند حساب من رو مسدود کرده و حکم جلب گرفته حالا من میتونم از کسی که واسش 5 میلیون فرستادم شکایت کنم و پول رو بگیرم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید دفاع مناسب و جامع و مانع در این خصوص ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید
و به پلیس فتا مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است
ایفای ناروا باشد آری