مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

باسلام
بنده شش سال پیش از شخصی یک واحد اپارتمان بصورت پیش فروش خریداری کردم . که مقرر بود بعداز 18 ماه به نام من سند بزنن. که بنا به دلایل تخلفات ساختمانی ایشان تا چند روز پیش نتوانسته بودن سند را اماده کنن و البته بنده نیز عدم حضور فروشنده را از دفترخانه نگرفته ام.
سئوال این است که ایا میتوان با توجه به نگرفتن عدم حضور فروشنده در زمان قید شده در قرارداد میتوانم جریمه قید شده در مبایعه نامه را که روزانه چهل هزار تومان میباشد از ایشان قانونا طلب کنم یا خیر.یعنی حدود 4سال

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.
معمولا دادگاه در صورت نداشتن گواهی خسارت تاخیر را نمی پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله وجه التزام روزانه قابل مطالبه است
شما باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه و سایر خسارات را اقامه نمایید
و