مشاوره حقوقی رایگان - فیلم دوربین مداربسته

سلام خدمت بزگواران بنده یه ماه پیش فرزندم رو همسرم که اختلاف داریم از در مدرسه دزدیده درحالی که حضانتش با بنده است از دادیاری حکم امده که ظرف 5 روز مدارک وشواهد را ارائه دهید ایا همان فیلم دوربین کافیه ؟یا شاهد هم لازمه؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت داشتن شاهد حتما در دادسرا حاضر شوند ؛ فیلم تنها قرینه ای است و دلیل محسوب نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تمام دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید